Profilul Companiei

Compania AKSU BICAK SANAYII a fost fondata in anul 1989 in Istanbul, avand ca obiect de activitate confectionarea de freze pentru debavurat profile din PVC.
Compania detine o fabrica de 1500 mp spatiu inchis, dotata cu utilaje de ultima generatie, capabile sa produca freze de cea mai inalta calitate intr-un ritm rapid. Pentru a putea satisface cerintele clientilor in orice moment, AKSU BICAK SANAYII urmareste permanent dezvoltarea industriei PVC, adaptandu-se noilor schimbari si adoptand noile tehnici si tehnologii ce apar. AKSU se remarca prin calitatea produselor sale si experientei in domeniu, fiind o marca preferata de clientii din multe tari europene.
Misiunea copmaniei este de a satisface cerintele clientilor sai in proportie de 100%, si de a ramane o marca preferata de producatorii de ferestre din PVC.

AKSU in Romania

Odata cu participarea la un targ constructii in anul 2007, reprezentantii companiei au observat cresterea sectorului tamplariei termoizolante si potentialul pietei din Romania. In scurt timp, o reprezentanta a fost deschisa in Bucuresti, urmarind promovarea marcii AKSU si inlesnirea stabilirii de contacte de afaceri.

Stiri - Despre noi - Produse - Referinte - Galerie foto - Contact